Bikepacking Montanas Vacias med Komoot Women Rally

Spanien

2022

Komoot Women Rally

Komoot afholder hvert år 2 events kun for kvinder. Der er plads til ca 50 deltagere.  

Marie deltog i det Spanske Lapland på bikepackingruten Montaniás Vacias. 

 

690km

13.000 højdemeter

1 uge

Maj 2022

Indlæg fra dette eventyr

Bikepacking Montanas Vacias med Komoot Women Rally

I maj 2022 var Marie så heldig at få en ud af 50 pladser til Komoot Women’s Rally. Et fantastisk initiativ startet af Lael Wilcox, som er en af pionerne indenfor ultrarace bilepacking og en kæmpe inspiration for os begge. Hendes hjerte banker for at få flere kvinder til at prøve at bikepacke længere distancer og have muligheden for at prøve det af i et trygt fællesskab, hvor det handler om alt andet end race. Derfor har Lael teamet op med navigationsplatformen Komoot, og sammen har de udarbejdet konceptet Komoot Women’s Rally. Det er et meget simpelt koncept, hvor deltagerne står for alt selv, men man kører den samme rute i den samme periode. 

Denne gang var ruten i Spanien. Den hedder Montánias Vacias, og er et 680km langt loop med 13.000 højdemeter og start/stop i den lille by Tereul. Det er en flot rute med varierende natur og små hyggelige byer undervejs.

Marie glædede sig helt vildt, men var også spændt på, hvordan det skulle blive at være sammen med 50 kvinder i en uge. Det var en kæmpe succes! Der var kvinder fra mange forskellige lande, forkellige baggrunde og erfaringer, men alle helt utrolig søde og inspirerende at bruge en uge sammen med.

Rute:

https://montanasvacias.com

Link til day-by-day rutebeskrivelse:

https://www.komoot.com/collection/1535393/-2022-women-s-montanas-vacias-bikepacking-challenge