Foredrag - Bikepacking

Lige nu udlever vi endnu en drøm på cyklerne. Vi er på vej fra Nordkapp til Sydafrika. Et eventyr vi kalder for “Kapp til Kap” og som du kan følge her på siden, og på vores Instagram og Facebook.

Det betyder, at du kan booke os til foredrag fra januar 2025. Men skriv til os allerede nu, hvis du ønsker at høre mere…

De to foredrag vi tilbyder er:

Foredrag Bikepacking

Fra Ildlandet til Ishavet
En 30.500km cykletur fra verdens sydligste by, Ushuaia, i Argentina, til Anchorage i Alaska. Vi cyklede gennem 15 lande, over 21måneder, på 2 kontinenter.
I foredraget fortæller vi om den store natur, om den overvældende gæstfrihed, om friheden som er svær at forstå, før man rent faktisk griber den, om kulturforskelle undervejs og om hvordan det er at sidde på en cykelsaddel i næsten 2år. Til foredraget viser vi masser af smukke billeder, så man virkelig føler, at man er med på turen.

Kap til kap
Vi kan love at det bliver et foredrag fyldt med kontraster til den hverdag vi kender i Danmark.
Foredraget handler om det projekt vi lige nu er igang med, nemlig at cykle fra Nordkapp i Norge, til Kap Det Gode Håb i Sydafrika. Igen krydser vi to kontinenter, med en verden til forskel. Vi lover det bliver en spændende fortælling.

Foredragene er henvendt til alle, ikke kun cykelentusiaster, men til alle som interesserer sig for den verden vi lever i. Vi fortæller vores åbne og ærlige meninger og oplevelser om de lande vi besøger. Og om os selv. Vi sætter oplevelserne i perspektiv, til vores eget liv herhjemme i Danmark.

Vi håber at kunne inspirere og fascinere alle som lytter med.

Nordkapp til Kap Det Gode Håb

Anbefalinger

Jesper Aarslew-JensenTrailstars Falster
Læs mere
“Bikepacking ind under huden. Virkelig en fantastisk oplevelse at have Bikepackers på besøg. Kenneth og Marie supplerede hinanden godt med flere enkelthistorier fra deres tur. Selv uden den store interesse for cykling, var deres foredrag mega interessant.”
Mette Ehlers MikkelsenGlobetrotter, bestyrelsesmedlem hos Cafe Globen
Læs mere
“Jeg nød at have Marie og Kenneth inde og holde foredrag på rejsecafeen Café Globen. Deres fotos er flotte, og deres historie spændende. Mest af alt står de for mig tilbage som to virkelig søde mennesker, som jeg ønsker, det vil gå godt med spændende rejser fremover. To, der fortæller gode historier om de mennesker de har mødt, den natur de oplevede og hvordan det hele påvirkede dem.”
Bjørn HarvigForhenværende formand for Eventyrerens Klub og vært på podcasten Den Yderste Grænse.
Læs mere
“Kenneth og Maries fremragende foredrag er til stor inspiration. Må deres smittende positive energi og nysgerrighed på verden og fremmede folk minde os alle om, at livet kan leves på mange forskellige måder. Længe leve friheden på de to hjul!”
Robert NordenhofBjerge Skov MTB klub
Læs mere
“Et medrivende foredrag om et helt fantastisk cykeleventyr. Det skal opleves !!”
Mikkel Dal HendeEventyrer og arrangør af Adventurous Souls Festival
Læs mere
“Kenneth og Marie stråler af energi og livsglæde. De har på cykel rejst i verdens fjerneste afkroge i betagende bjerglandskaber og har en stor andel i det voksende danske bikepacking fællesskab. Du kan forvente et foredrag med stor passion for cykel eventyret, som berører mødet med andre kulturer og den storslåede natur. På scenen er Kenneth og Marie autentiske og ydmyge, ligesom de er når de ikke er i spotlightet.”
Mikkel JensenPolitikommissær
Læs mere
“Jeg bookede Marie og Kenneth til en temadag med 40 medarbejdere. Med fantastik fortælleteknik og historien om deres spændende rejse, holdt de hele mit holds interesse fanget fra start til slut - og det er sjældent. Kan varmt anbefales.”
Martin MarchadoDGI
Læs mere
“Som en del af eventyret, men pas på. Du får lyst til mere…! Når Marie og Kenneth fortæller om deres oplevelser, på landevejen, i bjergene, på single tracks eller hvor de magisk kan få deres cykler hen, så oplever man det helt tæt på. Levende og berørte fortæller de om de mange spændende oplevelser, de mange timer i sadlen giver. Både med fokus på naturen, mennesker de møder undervejs, men også i et kulturelt lys sat i kontrast til lille Danmark. Følelsen af, at ville mere eventyr bliver ikke mindre efter et foredrag med Marie og Kenneth. Fantastisk og helt ufattelige engagement i cykling, bliver leveret fra scenen. Det eneste problem, du får lyst til mere (og måske dit eget eventyr).”