Om os

Vi er et kærestepar, som er meget passionerede omkring bikepacking.

Vi har rejst mange steder rundt omkring i verden, med vores cykler. Vi kører lange ekspeditioner og korte letvægtsture. Vi kører hurtige races, og hyggelige community rides. Vi kører sommer og vinter. Og vi kører selvfølgelig også hyggeture herhjemme, med vores venner. Kort sagt, så elsker vi alle slags ture, på alle slags cykler.

Med denne hjemmeside håber vi at dele vores glæde og begejstring ved at cykle på eventyr.

Kenneth Bruun Jørgensen

Jeg drømmer om at se hele verden, på min cykel.

Jeg har altid cyklet. Og altid elsket det.
Friheden til at køre hvorhen jeg vil. De store og de små eventyr. Tempoet og tiden på cyklen passer mig perfekt. Jeg elsker den fysiske udfordring når jeg presser mig selv, og følelsen af at beherske teknikken på cyklen i udfordrende terræn. Det bringer mig i flow.

Derfor har jeg prøvet mange forskellige typer cykling. Mountainbiking, Gravelriding. Ekspeditioner. Races. Vintercykling på fatbike. Langtur på ladcykel. Og alt muligt derimellem.

Jeg er uddannet underviser i teknisk mountainbiking. Ligesom jeg er uddannet skiinstruktør. Min anden store passion er offpiste skiløb og skitouring.

Til hverdag arbejder jeg som freelance TV-Instruktør på forskellige underholdningsprogrammer.
Uddannet TV-Instruktør på Den Danske Filmskole.

Marie Stoubæk

Jeg er nysgerrig på mennesker og verden, og da jeg fandt ud af at kombinere det med min passion for cykling opstod der bikepacking-magi. For mig er en cykel ikke bare en cykel – det er en sjæleven. Og på de længere rejser er den en fantastisk samtalestarter.

Cykling er en kæmpe del af mit liv og måden, jeg lever på. Det hele startede med leg på mountainbiken og udviklede sig senere til andre former for cykling – men mountianbiken er stadig favoritten.

Jeg er vild med eventyr og sjove udendørs udfordringer, og det har givet fantastiske oplevelser med adventurerace, ultra-trailløb, triathlon, med mere – men de senere år er naturen også brugt til fordybelse og ro.

Jeg er uddannet fra Institut for Medievidenskab og arbejder i spændingfeltet mellem kommunikation, medier, strategi og marketing hos Carat. Herudover er jeg uddannet DGI Friluftsinstruktør, og jeg har undervist i Bikepacking hos Paul Petersens Idrætsinstitut.

Da vi første gang drog sammen afsted på en længere rejse med vores cykler, gennem Georgien, Armenien og Azerbaidjan, blev det et definerende øjeblik for vores liv. Og da vi et år senere drog afsted på vores hidtil længste rejse, fra Argentina til Alaska, forandrede det vores liv. På cyklerne oplevede vi verden med nye øjne. vi forstod sammenhænge, som vi kun vagt havde hørt hørt om. Vi mødte mennesker som inviterede os ind, og gennem møderne med dem forstod vi at der er andre måder at leve, end vores egen. Vi tillod os selv at dykke ned i fremmede kulturer, med en åbenhed som farvede vores syn på verden. 

Men det er ikke kun det kulturelle og menneskelige aspekt af bikepackingen, som tiltrækker os. Vi elsker at cykle. Det er så simpelt som det. vi elsker simpelthen bare at cykle.  Og vi elsker især at udfordre os selv med hårdt terræn, over store bjerge, på ensomme strækninger gennem sandblæste ørkner, over fjerne stepper, gennem kolde snelandskaber. Vi elsker alt som tager os langt langt væk fra de sorte asfaltveje og alt der dufter af eventyr og frihed.