Montanas Vacias med BenBen og Co

Spanien

2022

Montanas Vacias

Efter Maries tur med kvinderne fra Komoot Rally talte vi med vores cykelsmed Ben og hans bror Ari om at tage derned igen og køre ruten sammen. Marie var så begejstret for landskabet og de små hyggelige byer, at vi alle var tændte på at opleve det. 

Udover Ben og Ari inviterede vi også Peter og Jakob, som også er erfarne bikepackere. Så var der lagt op til et hyggeligt social ride i det spanske lapland. 


680km
Social ride
1 uge
Oktober 2022

Indlæg fra dette eventyr

Montanas Vacias med BenBen og Co

Montanas Vacias ruten er ikke teknisk, men med gode højdemeter og det meste af tiden er underlaget fint grus. Kun få steder er der større sten. Så vores valg af cykler faldt på gravelcyklerne.

Alle på holdet har en gravelcykel bygget af BenBen. Men ikke nogen af dem, var samme model. Det var et smukt syn.

Vi havde booket hotel i Teruel, som er den lille by ruten starter fra. Det var et kæmpe luksushotel, ikke så meget for kvaliteten, men fordi de havde et stort kælderrum hvor vi måtte samle cyklerne, og lade vores cykelkufferter stå i den uge vi skulle bruge, på at cykle ruten.

Morgenen efter stod vi klar ved byens springvand til fælles afgang. Straks man er uden for byskiltet, starter det smukke, rå landskab. Folk fandt ind i deres eget tempo og vi cruisede afsted. Dagene flød sammen. Samværet var hyggeligt. Tiden stod stille og vi nød bare at være tilstede i hinandens selskab, på cyklerne, i bjergene. Og vi nød god kaffe i de små byer. Tog vand fra byernes springvand. Sov i telt. Dog blev der stemt for at tage en nat på hotel den næstesidste aften. Og den sidste dag splittede gruppen op, så dem der ville have den fulde oplevelse, kørte loopet færdigt, mens andre tog en genvej tilbage mod Teruel.

Alt i alt en virkelig hyggelig tur med gode venner, på den bedst tænkelige måde; nemlig på cykel med fyldte tasker.